blauwe britse korthaar : 5 prachtige blauwe bolletjes

Aangeboden: blauwe britse korthaar : 5 prachtige blauwe bolletjes Prijs: € 550,00

op 26 oktober zijn er bij ons 5 prachtige blauwe britse korthaartjes geboren, 3 meisjes en 2 jochies. de trotse ouders zijn serena "pour la vie"en its"van het boeskooltje".
rond 18 januari mogen zij hun moeder en ons huis verlaten,de kittens zijn dan zindelijk en klaar om ons te verlaten en het hart van u te veroveren. onze kittens groeien op in onze woonkamer waar nog 4 volwassen britten vertoeven. de kittens zijn gewend aan kinderen en volwassenen. tevens zijn zij gewend om aandacht te krijgen en kwaliteits voer te krijgen(hills,pro plan).ook kennen zij onze afgeschermde tuin. britse korthaartjes komen namelijk niet op straat.
als zij met u mee naar huis gaan dan zijn zij 2 keer ingeënt,krijgen een stamboom en gezondheidspaspoort mee. ook zijn zij preventief behandeld tegen wormen.
zoals u bovenaan de advertentie heeft kunnen zien vragen wij een vaste prijs,hierover gaan wij dan ook niet in onderhandeling. vragen als waarom zo duur,heeft u er 1 met een kleine handicap, zullen wij zeker niet beantwoorden en u komt dan ook niet in aanmerking voor een kitten.
heeft u oprechte interesse in een kitten van ons dan kunt u ons mailen. wij zullen dan contact met u opnemen.
wij hebben wel enkele voorwaarden als u bij ons een kitten koopt,deze zijn:
een kitten wat u bij ons koopt,komt niet buiten,tenzij u een afgeschermde tuin/balkon heeft.
u kunt goed voor een kitten zorgen(kwaliteitsvoer geven,tijd en aandacht)
wij vragen een aanbetaling van 75euro,dit is voor u en onze zekerheid. als u een kitten heeft uitgezocht dan zullen wij u wekelijks op de hoogte houden over zijn/haar ontwikkelingen(groei,gewicht) ook zullen wij u foto's toe sturen. Groetjes Richard en Andrea Bulteel
1poes:gereserveerd , 2poes:beschikbaar , 3poes:beschikbaar , 1kater: gereserveerd , 2kater: beschikbaar
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Raskatten

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger