Britse korthaar wit met stamboom

Aangeboden: Britse korthaar wit met stamboom Prijs: N.o.t.k.

Onze Ezra van de Jakkepoes (jaja, hij heeft een stamboom, heel chic) verdraagt de drukte niet meer van ons huishouden.
Hij is al 14 jaar, gezond, gecastreerd en aanhalig. Wij hebben hem 2 jaar geleden overgenomen, via via, van een oudere dame die naar een verzorgingstehuis moest verhuizen. In die begintijd was Ezra alleen met 1 persoon in huis en dat vond hij toch wel heerlijk! Sinds enige maanden woont mijn dochter (samen met Golden Retriever) weer thuis en komt er een baby aan in april 2011, als alles goed gaat. We zien de bui al hangen, dat wordt Ezra echt te gek.
Daarom zoeken wij een fijn en rustig huisje voor hem. Hij hoeft niet perse naar buiten, want dat is hij niet gewend, wel balkon gewend.
In het begin kan hij heel kattig zijn, slaan met zijn pootje als je hem wilt aanraken. Ik dacht eerst ook, wat een loeder zeg, maar gaandeweg hebben we een band opgebouwd en is het een echte knuffel geworden (en geen slaande pootjes meer!). Hij vindt het heerlijk om bij je in bed te liggen. We geven hem eten wat voorkomt dat hij blaasgruis kan krijgen, gewoon voor de zekerheid omdat hij al zo dik is (Ezra houdt niet van kippesmaak en van zacht voer), stapelgek is hij op boter, slagroom en poedersuiker. Dat krijgt hij met mate, anders ontploft hij nog eens.
Hij kruipt de laatste maanden steeds meer weg, vanwege de drukte en we zoeken ons soms een hoedje om hem te vinden.
Heb jij zin om, of ken jij iemand die Ezra liefdevol wil opvangen en verzorgen? Hij is niet bang voor honden, maar speelt er niet mee. Andere katten weten wij ook niet hoe dat gaat. Laat wat van je horen, en alleen als je echt belangstelling hebt.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Raskatten

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger