Gezocht: Open volwassen Ragdoll poes met stamboom ter herplaatsing

Wij zijn de familie Winkelman-Visser en zijn dit jaar onze ragdoll cattery WiVi gestart. We hebben reeds een ragdoll poesje(foto 1) van 4,5 maand geadopteerd en willen onze cattery graag uitbreiden met een volwassen open ragdoll poes met stamboom tot een leeftijd van ongeveer 3 jaar. Wij zijn op zoek naar een poes zonder fok restricties en die Fiv en Felv getest is en HCM-PKD vrij is. Wij kunnen de poes ivm vakantie en andere verplichtingen eind september adopteren. Wij zullen een kleine cattery zonder kater blijven en beschouwen onze dieren ten alle tijden als huisdier en niet als fokdier. Gezondheid en geluk van onze dieren staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn aangesloten bij de verenigingen Saint Pro Cat, All Beautiful Ragdoll Lovers en de Dutch Royal Ragdoll Club.

Wij wonen samen met onze katten en honden in een ruim appartement. We hebben een pers, een brit, een paar europese korthaar en nu dus onze kleine ragdoll. We hebben ook twee kleine honden en e en middelgrote hond. Daarbij hebben we ook een aquarium met tropische visjes. We kunnen dus met een gerust hart zeggen dat wij echte dierenvrienden zijn. Onze dieren zijn ons alles, onze 'kindjes'. Ze krijgen dan ook voer van Royal Canin brokken en vlees van hoogwaardig kwaliteit. Op ons ragdoll poesje na, zijn al onze dieren gesteriliseerd. Ze worden elke maand ontvlooit en elke drie maanden ontwormt. Daarnaast worden ze elk jaar gevaccineerd tijdens hun gezondheidscheck.
Onze katten heersen in ons huis... Ze hebben een eigen kattenkamer met veel krabpalen, speeltjes en mandjes. Verder mogen ze overal komen. Ook hebben we een balkon van 9m bij 1,5m die is afgeschermd en waar binnenkort een net gespannen wordt, zodat ze weer of geen weer ten alle tijden naar buiten kunnen als ze dat willen. Ook wat betreft sanitaire voorzieningen hebben ze het goed. Wij hebben op verschillende plekken in het huis meer dan genoeg kattenbakken geplaatst.

Zoekt u een warm, blijv end(!) thuis voor uw ragdoll poes en zou u haar bij ons willen herplaatsen, dan zien wij uw reactie graag tegemoet.

Hartelijke groet,

Familie Winkelman-Visser
WiVi cattery
meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Raskatten

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger