Mooie noorse boskat kitten

deze kitten was het eenigst vrouwtje van het nestje ik wau haar houden om dat ze zo exstreem mooi van kleur is haar boven vacht is zwart met zilver haar pootjes zijn licht grijs en haar onder vacht totaal zilver, ik heb trouwens fotos van haar zus die was het zelfde als kitten en nu volwassen zo dat u kunt zien hoe ze word maar ik besluit om haar toch een ander huis te geven ze is nu 8 weekjes voledig zinlijk en ontwormt en ont vlooit
ouders bezitten alle twee een stamboom
meer info

Mooie x Maincoont kittens

Nieuw personeel gezocht voor 3 mooie x Maincoon kittens.

Wij zijn 3 x Maincoon poesjes en zijn op zoek naar nieuw personeel.
Wij zijn geboren op 23 juli dus zijn bijna 6 weekjes oud.
Over 7 weekjes mogen wij naar ons nieuwe huis. We zijn dan ontwormt en eventueel ingeënt.
Onze moeder is een 100% rode Maincoon poes met stamboom en onze vader is onbekend omdat onze moeder een one nicht stand beleefde met naar ons vermoeden een Europese korthaar kater.

Heeft u interesse mailt u dan alstublieft????
meer info

3 mooie Maine Coon kittens mogen verhuizen

Op 28 juni is Panda bevallen van 4 kittens, 2 dames en 2 kerels.
Op dit moment zijn nog 2 mannetjes en 1 vrouwtje beschikbaar. Op foto 1 en 2 staan de stoere kerels en foto 3 is de mooie dame.
De kittens zijn ontwormd, ingeënt en door onze dierenarts voorzien van een gezondheidsverklaring. Ze zijn speels, aanhankelijk en gewend aan andere katten en hondjes.
Wil je meer informatie of foto's bel of mail me dan even.
meer info

Sphynx Kittens-Poesjes (Half Amerikaans)

Er zijn nog een poesje beschikbaar: een Black Tabby Mackerel (beschikbaar voor de fok of als huisdier) ze was geboren op 13-05-2012 en mag per direct verhuizen.
De poesje show en fok kwaliteit . Zij is nu 14 weken oud en kunnen de nest verlaten (met garantie op HCM en erfelijk ziektes)

Beide ouders zijn getest op HCM, PKD, FELV en FIV en vrij bevonden.

De vader is een Seal-point Amerikaans Internationale kampioen, die hebben wij zelf gehaald uit Amerika ( hij heeft een nieuwe bloed-lijn die niet aanwezig is in Nederland) en hij heeft een TICA-stamboom en heeft een certificaatt van best Seal-Point kater ter wereld.
De poes zal dus een mooie stamboom en natuurlijk een Europees paspoortje krijgen, ze worden 2x ingeënt en 3x ontwormd en gechipt.

Mocht u interesse hebben in een poesje dan horen wij dat graag telefonisch of in een uitgebreide mail naar:

samjassem@hotmail.com


Groetjes,

Cattery Al- Shobaki
Haarlem
06-50 99 33 00
meer info

een kat aanbieden gratis

Lieve poes (Alisa) zoekt opvang. Leeftijd 5 maanden.
meer info

Gezocht: Open volwassen Ragdoll poes met stamboom ter herplaatsing

Wij zijn de familie Winkelman-Visser en zijn dit jaar onze ragdoll cattery WiVi gestart. We hebben reeds een ragdoll poesje(foto 1) van 4,5 maand geadopteerd en willen onze cattery graag uitbreiden met een volwassen open ragdoll poes met stamboom tot een leeftijd van ongeveer 3 jaar. Wij zijn op zoek naar een poes zonder fok restricties en die Fiv en Felv getest is en HCM-PKD vrij is. Wij kunnen de poes ivm vakantie en andere verplichtingen eind september adopteren. Wij zullen een kleine cattery zonder kater blijven en beschouwen onze dieren ten alle tijden als huisdier en niet als fokdier. Gezondheid en geluk van onze dieren staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn aangesloten bij de verenigingen Saint Pro Cat, All Beautiful Ragdoll Lovers en de Dutch Royal Ragdoll Club.

Wij wonen samen met onze katten en honden in een ruim appartement. We hebben een pers, een brit, een paar europese korthaar en nu dus onze kleine ragdoll. We hebben ook twee kleine honden en e en middelgrote hond. Daarbij hebben we ook een aquarium met tropische visjes. We kunnen dus met een gerust hart zeggen dat wij echte dierenvrienden zijn. Onze dieren zijn ons alles, onze 'kindjes'. Ze krijgen dan ook voer van Royal Canin brokken en vlees van hoogwaardig kwaliteit. Op ons ragdoll poesje na, zijn al onze dieren gesteriliseerd. Ze worden elke maand ontvlooit en elke drie maanden ontwormt. Daarnaast worden ze elk jaar gevaccineerd tijdens hun gezondheidscheck.
Onze katten heersen in ons huis... Ze hebben een eigen kattenkamer met veel krabpalen, speeltjes en mandjes. Verder mogen ze overal komen. Ook hebben we een balkon van 9m bij 1,5m die is afgeschermd en waar binnenkort een net gespannen wordt, zodat ze weer of geen weer ten alle tijden naar buiten kunnen als ze dat willen. Ook wat betreft sanitaire voorzieningen hebben ze het goed. Wij hebben op verschillende plekken in het huis meer dan genoeg kattenbakken geplaatst.

Zoekt u een warm, blijv end(!) thuis voor uw ragdoll poes en zou u haar bij ons willen herplaatsen, dan zien wij uw reactie graag tegemoet.

Hartelijke groet,

Familie Winkelman-Visser
WiVi cattery
meer info

nog 3 Maine coon kittens beschikbaar met stamboom

we hebben nog 3 maine coons beschikbaar uit de Combinatie Emy van IriFaythy`s X Bono of Sunfield Coons

beide ouders zijn getest op hcm pkd pkdef pra sma felv fiv pl

kittens mogen eind sept verhuizen
ze groeien op in huiselijke kring dus super gesocialiseerd
worden geènt helemaal nagekeken door de dierenarts met gezondheidsverklaring krijgen een mooie stamboom een kitten pakket en een super lief karakter mee

wilt u kennis maken met 1 van onze schatten bel gerust voor een afspraak ook voor info kunt u altijd bellen
meer info

mooi lief ragdollxnoorseboskatkatertje devil mag verhuizen

mooi aanhankelijk 75 procent ragdoll en 25 procent noorseboskat katertje seal mitted hij heet nu devil maar de nieuwe eigenaar mag de blijvende naam geven hij is 2 x geent meerdere malen ontwormt en ontvlooit word graag geaait en is zeer speels uiteraard kattenbakzindelijk bij vertrek neemt hij zijn paspoortje en een kittenpakketje mee van royal canin heeft u intresse in dit mooie lieve katertje bel dan 0592-868649 of stuur een mailtje maar beller is sneller! mvg cisca en alvast een knuffeltje van devil foto,s van mijn oudrs kunnen gemailt worden op verzoek als ik samen mag verhuizen met 1 van mijn zusjes word de prijs 650voor 2 kittens
meer info

Prachtige kruising Siberische Boskat kitten te koop.

Helaas hebben wij vanwege allergie van onze dochter moeten besluiten, dat Noe-Noe niet langer bij ons kan blijven.
Bij de moederpoes vertoont onze dochter geen reaktie (hypo-allergene vacht). Tot ons verdriet, blijkt nu, heeft Noe- Noe deze hypo-allergene vacht niet.

Wij zoeken daarom een zeer goed, liefdevol nieuw thuis voor hem.
Noe-Noe is een super lief, knap, speels, gezellig spinnend, zindelijk, volledig ingeent, ontwormd, ontvlooit katertje.
Hij is opgegroeid met kinderen en hond en is zeer sociaal.Zijn moeder is een Siberische Boskat met stamboom. Zijn vader waarschijnlijk een rode kater.
Hij is groot gebracht met Royal Canin.
Wij vragen minimaal 120 euro voor hem.
Voor meer informatie mag u mij altijd mailen.
meer info

Prachtige Ragdoll Kittens

Prachtige Ragdoll kittens, bijna klaar om te verhuizen:)
Deze kittens hebben de genen van beide ouders, om groot te worden.
Nu al flinkerds, en zeer goed op gewicht op de leeftijd van nu 10 weken.

Bent u dus op zoek naar een echt ragdoll kitten, wat niet alleen mooi en fors is, maar zeer
zeker de echte eigenschap heeft van de ragdoll, neemt u dan contact met me op,
en u heeft u nog de keus om uw droom kitten uit te zoeken.

Deze kittens gaan uiteraard compleet verzorgt verhuizen,dus met stamboom,chip,entingen,
paspoort,gezondheidsverklaring,dus geen onzin mailtjes en telefoontjes.
Liefst in een huis,waar nog een speelkameraadje aanwezig is.
Een ragdoll kitten houdt van een soortgenootje.
Bellen kan naar 0631539411

Ragdoll knuffels van het geboefte...........
meer info

Brits korthaar kittens zwart zilver tabby gemarmerd

Britse korthaar kittens katertjes in de kleur zwart zilver tabby gemarmerd geboren 31 mei volledig ingeent met paspoort opgegroeid in huis lekker speels en aanhankelijk vader en moeder aanwezig zijn nu op de leeftijd dat ze gelijk met nieuwe baasje meemogen
meer info

Gevonden jong poesje of kater in tilburg!niet te koop!

Ik heb in de nacht van 20 augustus een jong katje gevonden

In de wijk koolhoven om precies te zijn aan de koolhovenlaan

Mocht uw denken van ik mis me katje

Dan kunt uw hem of haar op komen

Graag even bellen op 0616249109

De kat draagt een zwart tuigje daaraan kon ik zien dat het geen zwerfkat is
meer info

lief poesje zoekt een nieuwe huis

voor onze lieve poesje naam [senna ] zoeken wij een nieuw baasje ,daar onze andere kat van 7 jaar ,haar
niet accepteert ook wil ze graag buiten spelen maar daar wij alleen een balkon hebben en zij daar van op
ontdekkings reis wil en dan bij de buurvrouw in haar tuin beland ,wat de buurvrouw niet leuk vind dus gaat het niet goed zo en is beter voor haar om een baasje te zoeken met tuin ,verder is zij erg lief komt bij je liggen ,maar ook nog erg speels .
zij is een kruizing van een maincoon poes en bengaalse vader zo hebben we haar gekocht voor 115,euro ze is wel ontwormt ,maar als ze buiten komt moet ze nog wel ingeent worden ,daar ik het niet belangrijk vind dat ik me geld eruit hebt ,vind ik het wel belangrijk dat zij een heel goed baasje krijgt ,ze is ongeveer nu 5mnd oud .
meer info

Brits korthaar kittens zwart zilver tabby gemarmerd

Britse korthaar kittens in de kleur zwart zilver tabby gemarmerd geboren 31 mei zijn volledig ingeent en ontwormd met paspoort opgegroeid in huis lekker speels en aanhankelijk tel. 06-41437567
meer info

Laatste kitten

Uit een nest van 5 laatste kitten..

Hij is 11 weken en moet zo snel mogelijk weg imv verhuizing naar kleiner huisje.
Hij is speels, soms luiermomenten, zinderlijk en vind kinderen heerlijk om me te spelen. Ik zoek een lief baasje voor onze jonge katerje..geintereseerd bel of sms...
meer info

goed tehuis gezocht voor lieve exotic shorthair red tabby

Wegens verhuizing zoeken wij een goed adres voor onze kater.Hij is geboren bij ons thuis en zeer sociaal.Bij andere dieren moet hij wel even wennen.Het liefst is hij bij iets oudere kinderen.kleine kinderen is hij niet gewend.
Volwassenen zijn geen enkel probleem.het is echt een gezelschapsbeestje.
meer info

Britse korthaar katertjes ,goede lijnen,met stamboom

Deze lieve en aanhankelijke mannetjes zoeken nog een zeer warm tehuis.

De kittens zijn geboren op 11 mei uit geteste ouders.
en hun koffertje staat al ingepakt.

De kittens zijn volledig geent,ontwormd,ontvlooit en gechipt.
ook krijgen ze een gezondheidsverklaring en worden ze verkocht met een koopgarantiecontract.

Zowel kane [lilac tabby point]als koda[choc.tabby point] zijn zeer lief en aanhankelijk.

Wij zoeken dan ook zeer goede tehuizen!!

Voor meer informatie mag u bellen of mailen
meer info

grote zware XXL maine coon kittens met stamboom

In onze cattery zijn er nog een aantal XXL Maine Coon kittens op zoek naar nieuw personeel....

De kittens zijn voor hun leeftijd al behoorlijk groot en zwaar.

De kittens stammen uit onze XXXL maine coon kater uit Oostenrijk Nobody van Maarliefst
10 kilo.

De kittens zijn 2x geent regelmatig ontwormd gechipt en ontvlooit in het bezit van een hele exclusieve stamboom & mogen gelijk verhuizen ze zijn geboren op 27-4, ze zijn liefdevol in onze woonkamer opgegroeid met 2 kleine kinderen 2 grote honden en andere katten.

Kijk bij al onze advertenties voor meer foto`s en beschikbaarheid.

Het zijn allen prachtige zware liefhebbers kittens er zijn kittens bij van ruim 2 tot bijna
3 kilo op dit moment.

Bij interesse kunt u ons bellen of mailen tel 0641461652

Mvg Cattery No Kidding
meer info

2 prachtige halflangharige kittens

Hallo,

Wij hebben nog 2 mooie half langharige kittens te koop!
Het gaat om een zwart witte kater en een 3 kleur poesje. Op foto 3 ziet u de moeder van de poesjes.
Ze zijn nu 6 weken oud en mogen over 2 weken bij de moeder weg.
Ze komen veel door handen en ze zijn erg aanhankelijk!
meer info

Mekong bobteil

De Laima Fleam of Siam, rasse Mekong Bobtail blue point geboren 11.07.2009
De Kwinten Fleam of Siam,rasse Mekong Bobtail chocolate point geboren 07.06.2009
Wegens verhuizing naar een appartement moet ik helaas afscheid nemen van Laima en Kwinten.
Ze is hier gewend om naar buiten te kunnen, en wil haar niet op moeten sluiten in een appartement.Wie kan deze lieve poes en kat een goed huis bieden?
Ik wil dat ze goed terrecht komt.
voor meer info graag even bellen 06-24955751 s.v.p
meer info

Stoer nestje Perzische knuffel kittens

Op 11 maart 2012 is bij ons een schitterend nestje Perzische Colourpoint kittens geboren.

4 katertjes, 3 chocolate pointjes en 1 lilac pointje.

Asante >>>>>> Beschikbaar
Akida >>>>>>Geadopteerd
Sifa >>>>>>Beschikbaar
Zima >>>>>>Beschikbaar

Deze schitterende stoere kereltjes groeien in de huiskamer samen met de andere katten op en zijn goed gesocialiseerd. Zij zijn op zoek naar een liefdevol en blijvend huisje waar ze de rest van hun leventje verwend kunnen worden. Het zijn echte schootkittens!
Het zijn flinke kereltjes!

Beide ouders zijn DNA PKD vrij getest en zijn aanwezig. Zij zijn VOLLEDIG geent (2 entingen) en zijn gechipt. Ze mogen het nest verlaten.

Met vakantie kan uiteraard rekening worden gehouden.

Voor verdere informatie kunt u mij altijd bellen.
meer info

Super geweldige ragdoll kittens:)

Schitterende zachtaardige ragdoll kittens.

Zowel poesjes als katertjes nog beschikbaar.
Bent u dus op zoek naar een echt ragdoll kitten, wat niet alleen mooi is, maar zeer
zeker de echte eigenschap heeft van de ragdoll, neemt u dan contact met me op,
en u heeft u nog de keus om uw droom kitten uit te zoeken.

Deze kittens gaan uiteraard compleet verzorgt verhuizen,dus met stamboom,chip,entingen,
paspoort,gezondheidsverklaring,dus geen onzin mailtjes, alleen oprechte super serieuze mensen graag.
Liefst in een huis,waar nog een speelkameraadje aanwezig is.
Een ragdoll kitten houdt van een soortgenootje.
Mailtjes over prijsopgaves worden niet beantwoordt, en alleen telefoontjes door volwassenen graag!

Bellen kan naar 0631539411

Ragdoll knuffels van het geboefte...........
meer info

ontzettend lief en mooi poesje ragdollxmaincoon

Dit nieuwsgierige aanhankelijke knuffeltje zoekt een lief baasje. Ze is 14 weken oud en is sociaal opgevoed. Gewend aan andere katten en aan kinderen. Ze is ingeent en ontwormd. Ik zoek een goed tehuis voor haar want ze is echt een schatje! Ben je op zoek naar een gezellig nieuw huisgenootje stuur mij dan een mailtje.
meer info

Brits korthaar kittens

Britse korthaar kittens geboren 31-05-2012 in de kleur zwart zilver tabby gemarmerd opgegroeid in huis lekker speels en aanhankelijk hebben hun eerste enting gehad en mogen bij moeders weg
meer info

Mooie unieke kitten mag dit aankomend weekend verhuizen

Hallo mensen ik ben als enige over uit een nestje van 6, en ben opzoek na een nieuw huisje.
Ik doe alles netjes op de bak, en eet zelfstandig kitten brokjes van Royal canin plus lekkere mouse van dit merk.
Maar afentoe ga ik ook nog bij mama proberen te tutten hihi.
Verder heb ik veel van mama mee gekregen.
De mooie amber kleurige ogen, en het brede koppie met me Tabby Vachtje.
Voordat ik ga verhuizen ben ik met de 3,5,8 weken ontwormd ,en ontvlooid.
En krijg een leuk kitten pakket mee van Royal canin.

Ik mag al dit aankomend weekend verhuizen.
En ik kost € 275-

Mijn mama is een Black Smoke Exotic Shorthair.

Papa is een Black White Maine Coon.

Bent u geïnteresseerd in mij kunt u contact op nemen 06-211 815 78.
meer info

Blauw golden shaded poesje!

Cattery Katti Kissa heeft een mooi poesje te koop in de wel heel bijzondere kleur: blauw golden shaded!

De ouders zijn: Katti Kissa's Kyka (zwart zilver shaded poes)
Extasy's Cashman of Golden Flame (blauw golden tabby kater)

De dame is met haar zusjes opgegroeid in onze huiskamer en gewend aan kinderen en andere poezen. Ze is lief, aanhankelijk, maar kan ook lekker eigenwijs zijn! Krijgt ze op haar kop dan sputtert ze tegen en gaat mopperen!
Ook heeft ze nog een leuk neefje hier rondlopen! (zwart golden shaded, zie andere advertentie)
Samen verzinnen ze boevenstreken! Kom je thuis en staat de tv opeens aan! (eigen schuld natuurlijk, had ik de afstandbediening maar weg moeten leggen!)
Orry is in bezit van een stamboom, heeft haar ontwormingskuurtjes gehad en natuurlijk haar entingen. De ouders zijn getest.
Ook is ze in het bezit van een Europees paspoort.
Orry mag de 2e week van augustus verhuizen naar een leuk en gezellig huis, waar ze verder vertroeteld kan worden!

Wilt u Orry en haar vriendjes vrijblijvend een keer bezoeken, dan vinden we dat gezellig!
Graag voor verdere informatie/ foto's/ afspraak, contact opnemen per mail of sms!
(ik hoor de telefoon vaak niet!)
meer info

mooi rood noorseboskatxragdoll poesje mag verhuizen!

hallo ik ben als enige nog over uit een nest van 4 al mijn broertjes hebben een lief thuis gevonden nu ik nog! ik ben heel speels en lief ik heb wel een kleine groeiachterstand maar ik kan wel goed eten hoor ik ben nu 12 weekjes oud heb mijn 2 entingen gehad ben meerdere malen ontwormt en ontvlooit en natuurlijk kattenbakzindelijk als u mij wilt hebben kunt u mijn vrouwtje bellen op 0592-868649 of stuur een mailtje maar bellen gaat sneller ik hoop tot gauw miauw tot ziens
meer info

nog 1 XL maine coon katertje met Stamboom mag Verhuizen

Nog 1 Super mooi XL Maine Coon katertje van 14 weken en ik weeg nu 2639gr dus ruim 2,6 kg.
ik ben ontzettend lief ik speel met alles en iedereen, groote mensen, kleine kinderen, hond, kat maakt niet uit.
ook ben ik zindelijk en doe alles netjes op de katte bak.
omdat mijn mama en papa alleen maar getest waren op FeLV en FIV ben ik helemaal rondom getest.
zoals HCM, PKD, SMA en allen testen waren goed die krijg ik ook allemaal mee net als een kittenpakket, contract, speeltjes en een mooie stamboom.
ik ben mooi wit met gouden ogen, ik mag ook naar een cattery.
ik ben 2x geënt, 5x ontwormd ontvlooit met frontline en ik ben ook gechipt.
denkt u nou die vind ik helemaal mooi en daar wil ik het baasje wel van worden.
neem dan contact op via de telefoon of natuurlijk via de mail.
en dan zien we elkaar snel.
meer info

Gratis lieve Katten

Gratis twee lieve katten,alleen per twee mag weg compleet met kattenbak,brokjes.
Ivm verhuizing wij onze katten gratis aan voor een lief tehuis.

Een heeft paspoort en is geboren op 15 juni 2011 kleur zwart/wit.

Tweede is een tijger grijs kleur twee jaar oud.Ze is wel gewend binnen of buiten .

Graag een goed tehuis.

Hoor graag
meer info

Britse korthaar kittens zoeken een liefdevol huisje

Op 15 juni jl is onze Britse korthaarpoes Nonna, bevallen van 4 prachtige kittens.
De vader is een creme-kleurige Britse korthaar met stamboom.
De moeder is een blauw/witte 100% raszuivere Britse korthaar zonder stamboom en de kittens krijgen geen stamboom mee.
Wanneer u het kitten komt halen is deze meerdere malen ontwormt.

  • *2 katertjes blauw
1 katertje blauw/wit
1 katertje lilac

  • *Voor meer informatie of wanneer u de kittens wilt komen bekijken zijn wij telefonisch bereikbaar op het nummer 06-34 295 835. Het is geen enkel probleem om het kitten op een later tijdstip te halen ivm een eventuele vakantie oid.

meer info

Zoeken op Raskatten

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger