Savannah poes aangeboden

Aangeboden: Savannah poes aangeboden Prijs: Op aanvraag

Vanwege een te grote bezetting heb ik besloten mijn Savannah cattery te willen verkleinen.

Een Savannah kat is een betrekkelijk nieuw ras dat voortkomt door een huiskat te kruizen met een Afrikaanse Serval. De eerste generaties zijn groot en tot slot bij de 5e generatie hebt u grote, maar normale huiskat.

Grand Savannah Cats is een cattery met alleen Savannah katten. Op dit moment bestaat de cattery uit drie poezen, één kater en vier kittens. De kittens groeien in mijn gezin op tussen de andere katten en mensen. Dit garandeert een goede socialisatie van de kittens.

Het aantal poezen dat deelneemt aan het fokprogramma is nu drie en dat wil ik terugbrengen tot twee. Zodoende kan ik beter de zorg voor de katten en kittens bieden.

Daarom stel ik een van de drie poezen ter beschikking voor adoptie. In overleg is er keuze uit:

YaYa - een derde generatie Savannah fokpoes, twee jaar oud. Zij heeft twee nestjes gehad en is momenteel zwanger. Zij is beschikbaar als haar nieuwe kittens hun moeder niet meer nodig hebben. YaYa is mooi groot. Zij heeft een lief karakter met enkele wilde trekjes. Ze kan indrukwekkend grommen maar doet niemand kwaad.

Feline - een tweede generatie Savannah fokpoes, een jaar oud. Feline heeft een nestje met drie prachtige kittens gekregen. Feline is mooi groot met een wilde Serval look.

Yazoo - een tweede generatie Savannah fokpoes, een jaar oud. Yazoo heeft nog geen nestje gehad. Yazoo is groot met een prachtige tekening.

Alle poezen beschikken over een uitstekende stamboom. Zij stammen af van van de wereldberoemde A1 Savannah bloedlijn uit Amerika.

De poezen zijn voorzien van alle benodigde vaccinaties, ontwormingskuur en zijn gechipped. Het dierenpaspoort en de stamboom worden meegeleverd.

Desirée van Ingen
Grand Savannah Cats
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Raskatten

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger