RASKITTENS + kruising-kittens, ingeënt, etc. én zindelijk!

RASKITTENS + kruising-kittens, ingeënt, etc. én zindelijk!

9 weekjes oud, dus ze zijn lang genoeg bij hun mamma geweest, maar oud en zelfstandig genoeg om naar een nieuw baasje te mogen en ze mogen nu dus meteen mee!

Er zijn diverse soorten kittens beschikbaar: zie ook onze andere advertenties, ook voor meer foto's!

Blauwe Rus E 325,=

Siamees X Europese Korthaar WIT!!! E 175,=

Noorse Boskat x Europese Korthaar, brown tabby met wit E 225,=

Europese korthaar, cypers E 125,=

Europese korthaar, zwart-wit E 125,=

Getoonde foto's zijn recente foto's van de beschikbare kittens.

Met koopovereenkomst én schriftelijke garantie. In samenwerking met onze dierenarts kunt u bovendien profiteren van € 10,= korting op de eerstvolgende inenting én 10% korting op de sterilisatie of castratie.

De kittens zijn van Nederlandse herkomst, binnenshuis opgegroeid, kattenbak zind elijk, goed gesocialiseerd, gewend aan kinderen, andere huisdieren en huishoudelijke geluiden.

Natuurlijk zijn ze: kattenbak-zindelijk ingeënt, ontwormt, vlovrij, door de dierenarts gecheckt. De kittens hebben een gezondheidsverklaring van de dierenarts, bezitten een NL/EU dierenpaspoort en zijn oud genoeg om meteen mee te mogen.

Uiteraard bezitten wij een erkend bewijs van vakbekwaamheid en zijn wij geregistreerd bij en erkend door het Bureau I&R-HKB (van het NL Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie) en hebben wij een UBN-nummer, zodat u weet dat u hier aan een echt betrouwbaar adres bent.

CHRISTY'S DIERENJUNGLE
Regentesseplein 228, 2562EZ Den Haag (ingang om de hoek, in de Weimarstraat, naast de Blokker)
tel: 070 356 26 86, bgg 06 3037 8860

U bent MET of ZONDER AFSPRAAK WELKOM tijdens onze openingstijden: maandag: 13.00-18.00 u., dinsdag t/m vrijdag: 10.00- 18.00 u. en zaterdag: 09.30-17.00 u .
meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Raskatten

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger