Twee prachtig grote maine coon katertjes van 14 weken

Onze kater "Levaihcoon 's Xanadoo" is op 21 juli papa geworden. Ons "Doetje" komt uit prachtige Duitse lijnen. Hij heeft een super karakter: speels, lief, aanhankelijk en ondanks zijn jonge leeftijd erg zorgzaam voor zijn nakomelingen. Iedere dag worden ze door hem gewassen, geknuffeld en brengt hij de kittens spelenderwijs van alles bij.

Nog beschikbaar twee ontzettend aanhankelijke, mooie en stevige katertjes, Pacal (foto 1) en Panther (foto 2) met het super karakter van hun vader (foto 3)! Zij mogen vanaf 1 november verhuizen.

Beide ouderdieren zijn negatief getest op Felv ag en Fiv. Ook HCM gen negatief. De kittens zijn 4x ontwormd en 2x geënt. Ze worden verkocht met een contract, zijn gechipt en krijgen hun dierenpaspoort, stamboom en een kittenpakket mee. De kittens groeien o.a. op met onze twee honden: een newfoundlander en een labrador.

Onze vraagprijs is een vaste prijs per kitten.

Mocht u meer willen weten of Pacal en Pa nther in het echt bewonderen, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via mail of telefoon. (0165316189 of 0617039668)
meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Raskatten

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger