Super lieve Cornish Rex ideale gezinskat

Aangeboden: Super lieve Cornish Rex ideale gezinskat Prijs: N.o.t.k.

Wegens privé-omstandigheden zoek ik een goed tehuis voor een gecastreerde, gezonde Cornish Rex kater van 9 jaar oud. Hij is in het bezit van een stamboom, zindelijk en sproeit niet! Dit ras verhaart ook nauwelijks.

Het is een zéér lieve en aanhankelijke kater die veel aandacht wil en vraagt. Het liefste zit hij de hele dag op schoot of bij je in de buurt. Alhoewel hij sterk hecht aan één persoon in het gezin, is het een allemansvriendje en dol op kinderen (die van mij zijn 2 en 4). Hij is, ook met de (buurt)kinderen, 100% betrouwbaar. Krabt, bijt of blaast nooit! Ik zoek een nieuw adres waar hij de aandacht krijgt die hij verdient, van iemand die heel veel thuis is en met hem knuffelt.

Een voorwaarde is wel dat hij ook naar buiten kan. Hij is gewend gewoon los buiten te lopen en dat gaat prima. Een afgeschermde tuin is dus niet noodzakelijk. Liever niet bij andere katten! Andere dieren (honden, konijnen, cavia's zijn geen enkel probleem).

Alle toebehoren (reismand, kattenbak, krabpaal, A-merk voer voor enkele maanden, vlooienpippetten, e.d.) kunnen meeverhuizen tegen een vergoeding. Als u denkt dat u deze geweldige kater een goed nieuw huis kunt bieden, hoor ik heel graag van u!
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Raskatten

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger