De pratende kat. Nog 3 kittens beschikbaar. lees verder

De echte Thai Siamees heeft ook wel de bijnaam als de pratende kat. Want alleen de Thai Siamees met rond kop kan praten( oud ras ) Ze maken diverse geluiden als u bijvoorbeeld thuis komt. En ze begroeten u ook met een heel klets verhaal. Ook als ze willen eten, maar ook tijdens het eten vertellen ze hele verhalen. Maar dat kunt u natuurlijk zelf even op Internet opzoeken. Er zijn namelijk hele leuke filmpjes van te zien.

Foto 3 is de moeder.


Onze Thai Siamees ( Het oude ras met ronde kop ) Pipa heeft een nestje Siamese kittens gekregen. Pipa is bevallen van 5 Prachtige Kittens
De vader is ook een echte Thai Siamees ( oude ras).

De Kittens groeien bij ons in huis op, samen met onze hond en onze andere Siamese poes.
En ze beginnen nu al met kletsen.

De kittens zijn nu inmiddels ingeënt en zijn 100% gezond verklaart door de dierenarts en ze hebben ook allemaal een gezondheidsverklaring en paspoort van de dierenart s meegekregen.

De kittens zijn allemaal kattenbakzindelijk, ingeënt, ontwormd, ontvlooit
Ze mogen nu de rest van de wereld gaan verkennen. Ze zijn opzoek na een fijn en goed nieuw huisje waar ze hun kletsverhalen kunnen delen met hun nieuwe baasje.
U bent natuurlijk van harte welkom zonder verplichtingen om even te komen kijken.
De kittens zijn levendig en speels en beginnen nu ook kattenkwaad uit te halen. Want in hun ogen is alles is mooi en spanend.

U mag ons altijd een mail sturen met vragen die u heeft, maar u mag natuurlijk ons ook gewoon even bellen.
meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Raskatten

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger