Prachtige bruin en zilver bengaal kittens beschikbaar

Op 18-09-2012 zijn Magic en Dior (import America) de trotse ouders geworden van negen prachtige kittens, zes zilveren rosetted kitten en drie bruine rosetted kitten.
Alle kittens zijn van fok/show kwaliteit, een mooie donkere rosetted patroon, zachte korte vacht met enorm veel glitters.

Onze kittens worden met erg veel liefde grootgebracht, dus wij willen dat onze kittens het allerbeste krijgen in de toekomst. Ze worden dan ook in een huishoudelijke sfeer opgevoed met onze andere dieren en maken dagelijks kennis met verschilde huishoudelijke geluiden.
Onze kittens mogen naar hun nieuwe eigenaar tussen de leeftijd van 13/15 weken.
Ze zijn dan meerdere malen ontwormd volledig nagekeken door de dierenarts, ingeënt en gecastreerd of gesteriliseerd.
De kittens krijgen een Cats and Tulips stamboom, verkoop contract, eigendom bewijs, Europees paspoort, gezondheid verklarin g, kitten pakket en een cd album van ons mee met daarop de foto's van uw kitt en vanaf de geboorte.
Uiteraard uitgebreid advies over verzorging van kitten, ook staan wij graag na de koop van uw kitten voor u klaar mochten er vragen zijn voor de rest van haar of zijn leven. (indien u dat wenst).

Alle kittens wordt verkocht uitsluitend als gezelschapsdier en zullen dan ook gecastreerd worden voor dat ze naar hun nieuw eigenaren verhuisd.

De prijs van de castratie is niet bij de vraagprijs inbegrepen.
Meer informatie over vroegcastratie of vroegterilisatie bezoek onze kittenspagina op onze website Cattery junglemagic Bengals.

Al onze katten worden jaarlijks getest op FELV/ FIV/ HCM/ PKD/ CIN/ PK-def/ PL, Herpes virus en CORONA virus.
Ze zijn dan ook allemaal vrij van deze ziektes.

Voor meer info, filmpjes en foto's bezoek onze website cattery Junglmagic Bengals of neem contact op via tel of mail.

Met vriendelijke groet,
Cattery Junglemagic Bengals
meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Raskatten

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger